fbpx
 
Categories Annonce

Parkering under styrede forhold

Posted on
Parkering under styrede forhold

Hvis man skal holde møde på firmaadressen, og der kommer mange bilder, så kan det være nødvendigt at afmærke de til rådighed stående parkeringspladser, så der ikke opstår kaotiske tilstande. Har man en plads tilknyttet adressen, hvor man kan arrangere parkering, så er det noget med at afmærke et passende antal felter, hvor der kan holde en bil. Der er flere måder man kan gøre det på, men det kan sagtens lade sig gøre, blot man har det nødvendige grej.

Man kan købe forskellig afspærring hos AJ produkter. Det kan være bånd, kegler eller hegn. Man kan også få blokke, der kan bruges til afspærring, hvor det skal tydeliggøres kraftigt. Ofte kan man nøjes med kegler eller bånd. Når de ikke er i brug, så kan man opbevare dem i en værksteds reol i garagen eller kælderen. Det behøver ikke at være så vanskeligt, for der findes mange løsninger på markedet, hvis man skal bruge noget afspærring. Og det kan endda gøres ganske pænt og elegant.

Biler på besøg

Har man pladsen, så er det rart at kunne byde mange kørende gæster velkommen, med afmærkede pladser, så alle kan få parkeret deres køretøj. Om det er afmærkning med kegler eller afspærring med bånd, det er som regel en smagssag. Hvis man deler parkeringsareal med nabofirmaet, så skal der måske stilles et antal blokke op som skillere.

Vi er jo alle glade for vores biler. Derfor er netop orden i parkeringsforholdene vigtigt. Man kan hurtigt komme til at ridse en anden bil, hvis der ikke er ordentlig afmærkning af parkeringspladserne. Det er ikke et godt udgangspunkt for et møde, hvis den slags opstår. Derfor er der god mening i at have afspærring klar til opsætning.

Fylder ikke meget i reolen

Er det mest kegler og bånd, man skal bruge, så fylder det ikke meget i en værkstedsreol. Hos AJ produkter kan du få værkstedsreoler i alle mulige størrelser. De er lette at opstille og kan rumme virkelig meget. Og har man alligevel et værksted, så er det da godt at udnytte vægsiderne med rummelige reoler.  Det er altid godt med opbevaringsplads. Det ved en hver.

Har du en garage tilknyttet og der er plads, så kan du også sætte en værkstedsreol der. Her kan du, foruden afspærringen, opbevare ting til bilen. Det kan være klude, svampe, kølervæske, olie og meget andet, man kan få brug for til bilen. Det giver god mening at have den slags både på jobbet og hjemme. Når du har besøg af folk, der ankommer i bil, så har du også ting i reolen, som kan komme dem til hjælp, hvis de står og mangler. Det er altid rart at kunne hjælpe venner og kolleger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: