fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Volkswagen ID.5

Posted on
Nyhed: Volkswagen ID.5

Med ID.5 og ID.5 GTX udvider Volkswagen det elektrificerede ID.-modelprogram, og tilbyder nu en SUV coupé som supplement til ID.3 og ID.4. Med et udtryksfuldt design, rækkevidde til langturskørsel og nyeste software lanceres Volkswagen ID.5 i Danmark i 2022.

Volkswagens bud på en elektrisk SUV coupé hedder ID.5 og minder i sin form om Audi Q4 e-tron Sportback.

Volkswagens elektriske SUV-coupé har et selvstændigt og karismatisk designudtryk fra alle vinkler. Den genkendelige LED-teknologi med lysstriben på fronten, der dog er ekstraudstyr, samt det iøjnefaldende lygtebånd på bagende, understreger tydeligt, at ID.5 er en del af ID.-familien, men der er dog alligevel nye features, som adskiller ID.5 fra resten af flokken.

Det nye Coupédesign og det loungeagtige interiør supplerer hinanden godt og trods coupédesignet er der ikke gået på kompromis med pladsen. ID.5 har, trods sin coupéagtige formgivning, kun 12 mm mindre lofthøjde ved bagsædet end Volkswagen ID.4

I interiøret på ID.5 finder man det topmoderne og digitale cockpit med et enkelt og brugervenligt betjeningskoncept, som er en videreudvikling af det vi kender fra ID. 3 og ID.4. Førerdisplayet på 5,3” suppleres af et infotainmentsystem med 12” touchskærm, hvor betjeningen er forbedret.

Softwaren i ID.5 er nyeste version (3.0).

Den nye ID.5 med elegant og dynamisk design lanceres i tre varianter ID.5 Pro med 175 hestekræfter, ID.5 Pro Performance med 204 hestekræfter og ID.5 GTX med 299 hestekræfter og dualmotor-all-wheel-drive.

Alle ID.5 motorvarianter har et 77 kWh stort batteri, der giver en rækkevidde på op til 520 km i ID.5 Pro, hvor man i ID.5 GTX kan opnå 480 km (WLTP). Både ID.5 og ID.5 GTX har en ladeeffekt på 135 kW, og på farten kan der lades op til 390 km i ID.5 på 30 minutter, hvorimod GTX-varianten kan lade 320 km på samme tid.

Den nye ID.5 i de tre modelvarianter kan opleves i Danmark i 2022. Priser er endnu ikke oplyst.

Foto: Volkswagen

4 kommentarer

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: