fbpx
 
Categories Annonce

Sådan bliver du en bedre version af dig selv

Posted on
Sådan bliver du en bedre version af dig selv

En ting, alle mennesker i dit liv og du selv vil værdsætte, er en mand, der ved, hvem han er, og som tør at stå ved det. I perioder med travlhed, stress eller anden psykisk ballast, kan det være svært at leve op til sit fulde potentiale. Her er derfor 3 måder at sikre sig, at man altid er den bedste version af sig selv.

Tag ansvar

Alle elsker en person, der tager ansvar. Det gælder både i privaten og i arbejdslivet. Nogle gange er der bare opgaver eller tjanser, som ingen orker, og som alle ønsker at høre andre påtage sig. I sådanne situationer kan man virkelig hæve sig over gennemsnittet og træde i karakter ved at være den, der træder frem og siger: jeg gør det.

Men ansvarlighed handler også om mange andre ting. Det handler om, at man respekterer og overholder sine aftaler – store som små. Det handler om, at man giver andre mennesker mindst lige så meget, som de giver en. Og så handler det om, at man gennemfører de ting, man forpligter sig til, samt de opgaver, man påtager sig.

Udvis andre interesse, respekt og empati

En måde at sikre sig, at man vinder andre menneskers respekt og øger chancerne for, at uforudsete døre pludselig åbner sig for en, er ved altid at udvise andre mennesker interesse, respekt og empati. Den, der giver for at give, får ironisk nok ofte mere end den, der kun giver for selv at få.

Ved at være der for andre øger man også chancerne for, at der er nogle, der er der for en selv, når man selv har brug for hjælp eller er nede med flaget. Selv den stærkeste ledertype kan føle sig ensom eller trist og har brug for andres anerkendelse og omsorg.

Hav integritet

Sidst men ikke mindst er det ekstremt vigtigt at have klare, tydelige holdninger og værdier, som man ikke er bange for at udtrykke, og som man står inde for. Én ting er at sige noget, en helt anden rent faktisk at gøre det. Man har ingen integritet, hvis man har det hele i munden.

Men at have integritet betyder også, at man ikke er bleg for at indrømme, at man er uperfekt. Det indebærer, at man er villig til at forbedre sig, at udvikle sig som person, og ikke mindst at man tør fejle.

At have integritet er også et must i parforholdet. Faktisk særligt i sexlivet. Kvinder værdsætter nemlig en mand, der tør udtrykke og stå inde for sine fantasier og lyster. Så fortæl hende om den guide til nuru massage, du sidder og læser, og sig til hende, hvorfor du sidder på en hjemmeside med overskriften: find partner til trekant. Spørg hende, om det er noget, hun kunne have lyst til, og hvis ikke, så er det selvfølgelig helt fair.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: