fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

På besøg i Nordhavns mest eksklusive garage

Posted on
På besøg i Nordhavns mest eksklusive garage

Passion for biler kan føre til mange ting. For Klaus og Marius har det ført til noget så spektakulært som en landets mest eksklusive garager. Garagen, som hedder Safe2Park, kan rumme 32 biler og er etableret i en topmoderne bygning i Nordhavn.

Jeg har været på besøg i garagen og fået indblik i en verden, hvor passionen for biler kan mærkes fra både stedet ejere samt de kunder, som har købt adgang til stedet.

Biler med historier

Kunderne i Safe2Park spænder bredt. Den yngste er i tyverne og den ældste er i halvfjerdserne. Fælles for kunderne er, at de har valgt stedet, fordi det er topmoderne, topsikkert og, vil jeg tro, toplækkert. Her står superbiler som Lamborghini og Porsche og ældre vintage modeller fra BMW og Jaguar. Her står også biler uden nummerplade, som aldrig har været på gaden. De er købt som samlerobjekter og står tildækkede og passer sig selv. Andre biler uden nummerplade står her, fordi kunden har splitleaset deres biler og derfor har en sommerbil og en vinterbil. Og så er der kunder, som simpelthen bare har en vognpark og mangler en parkeringsmulighed.

Der er et overtal af Porsche modeller i garagen, og Marius afslører da også, at de har en svaghed for netop dette mærke. Som ny kunde i Safe2Park starter det hele med et møde med stedets ejere for at sikre en god samhørighed med stedet øvrige kunder. Og så er det heller ikke helt ubetydeligt, om Marius og Klaus selv kan lide de biler, som kommer ind.

Topmoderne anlæg

Safe2Park er bygget med øje for komfort og sikkerhed for kunderne. Bilerne står i to etager og systemet er købt hjem fra Tyskland og installeret af eksperter fra leverandøren. Alle kunder har en app, hvor de til hver en tid kan se realtime video fra garagen. Man får som kunde en unik remote til garagen.

Når man som kunde ankommer til garagen, taster man sit garagenummer på anlægget, og bilen føres automatisk frem. Jeg så anlægget demonstreret, og det ser altså ret sejt ud, når der skal hentes en Lamborghini ned fra den øverste etage. Alle parkeringspladser har en oplader til batteriet, så bilen kan holde strøm, hvis den står stille i en længere periode.

Garagen har også en udendørs vaskeplads hvor man både kan vaske sin bil med normalt vand og med demineraliseret vand for at undgå kalk pletter.

Med til garagen hører også et opholdsrum med køkken og personlige ”lockers”, hvor kunderne kan opbevare tøj, bilremedier eller andet. Der er også det fornødne værktøj i garagen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Planer for udvidelse og yderligere engagement med stedets kunder

De 32 pladser i garagen er tæt på optagede. Marius fortæller mig, at der er planer om at udvide, og der er allerede købt et anlæg yderligere til 20 biler, som bare står og venter på at blive sat op. En evt. udvidelse vil finde sted i forlængelse af den eksisterende garage. Der er også planer om at dyrke ”community” delen i garagen, så der fx afholdes Formel 1 dage eller andre ”sparke dæk”- relaterede events. Der er opsat fladskærme, så et Formel 1 arrangement kan hurtigt blive en realitet.

En plads i Safe2Park koster 1.200 kr. om måneden og fungerer som et medlemskab med en bindingsperiode på minimum et år.

Se mere om dette fantastiske sted på www.safe2park.dk

Tusind tak til Marius og Klaus for et fantastisk besøg i garagen. Så fedt at se hvor lækkert en garage kan udføres. Og til garagens kunder: Tak for kigget på de firehjulede. Sjældent har jeg set så meget ”eye candy” samlet på et sted.

 

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: