fbpx
 
Categories Bilnyheder

Video: Ny Hyundai i20

Posted on
Video: Ny Hyundai i20

Den helt nye Hyundai i20, som har fået et nyt design både indvendigt og udvendigt, får danmarkspremiere sidst på året. Designet er inspireret af Hyundais nye designsprog ‘Sensuous Sportiness‘, som er med til at give bilen et markant og sportsligt udtryk. I denne artikel kan du se en videopræsentation af den nye i20.

Hyundai i20 er vokset i længde og bredde

Tredje generation af den populære Hyundai i20-model er vokset i både længde (+5 mm) og bredde (+30 mm). Samtidig er akselafstanden øget med 10 mm, mens højden er blevet 24 mm lavere for at forstærke det sportslige udtryk. Bagagerummet er ligeledes vokset fra 326 til 351 liter.

Af nye sikkerhedsfunktioner tilbyder den nye Hyundai i20 bl.a. adaptiv fartpilot, eCall,  automatisk nødbremse og fri bane-assistent, der via et bip og en tekst i instrumenteringen gør føreren opmærksom på, at det er tid til at køre.

Udover et helt nyt design, så tilbyder den nye i20 ligeledes den nyeste teknologi. F.eks. trådløs oplader til smartphone samt Apple CarPlay, Bose-lydanlæg, 10,25″ Supervision Cluster, 10,25″ touchskærm og Bluelink, som giver fjernadgang til bilen så man bl.a. kan låse eller låse bilen op, samt se hvor bilen er parkeret.

Se videogennemgang af den nye Hyundai i20 her

www.hyundai.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: