fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Chris Tryk

Posted on
Mød ugens profil Chris Tryk

30 år, direktør og stifter af CHT-biler

Chris har – trods sin unge alder – mere end 12 års erfaring med køb, salg, leasing og afgifter inden for bilbranchen.

Da han afsluttede sin uddannelse på Vejle Handeskole i 2009 rullede finanskrisen, og det var meget svært at finde en trainee-stilling som bilsælger i de store bilhuse, hvor krisen kradsede. Chris tog derfor en butiksassistentuddannelse i T. Hansen gruppen, hvor han sammenlagt var i ca. fire år, indtil han i 2012 startede CHT-biler.

Chris er bosat i Vejle sammen min sin forlovede Mia.

Hvad har du i din egen garage?

Der står en Audi SQ5 og SQ7, men vi skifter ofte. Foråret er godt på vej, så jeg overvejer at skifte til en cabriolet. Jeg har tidligere haft en Audi S5 Cabriolet – fantastisk bil i sommerhalvåret. Lyden, komforten, køreegenskaberne…. det hele spiller bare. Jeg har også en BMW M4 eller en Porsche 911 i kikkerten. Jeg syntes begge biler har et fedt udtryk og et flot design på hver deres måde.

Hvilken bil var din første?

Det var en Golf 3.

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Det er køb eller leasing. Det afhænger af hvilken bil og hvilket behov, der er tale om.  

Når du skal have ny bil, vælger du så mest med hjertet eller hjernen?

Hjertet. Helt klart hjertet!

Hvornår og hvordan startede din passion for biler?

Min passion for biler ligger helt tilbage fra jeg var en lille dreng. Da jeg var omkring 6-8 år gammel kunne jeg det meste af den klassiske ”Bil Revyen” i hovedet med alle data på biler. Fx hvilke biler der havde flest cylindre, højeste topfart, kostede mest, osv.

Jeg elskede også at spille med bilkort, hvor det gik ud på at bilerne skulle overgå hinanden på forskellige specifikationer.

Jeg husker at min far havde nogle ekstra biler stående, som jeg ”legede” i som barn. I fantasien modificerede jeg dem med dele fra de kataloger og butikker, som dengang solgte bildele.

Hvad er din vildeste oplevelse med biler?

Ser jeg tilbage på hvad min vildeste oplevelse har været, er det nok kontrasten mellem at jeg som 18-årig først kørte rundt i min mors Peugeot 405, hvorefter jeg gennem årene havde utallige Golfer og Poloer indtil jeg i starten af 20’erne købte en BMW E36 320i Cabriolet som senere blev byttet ud med en BMW 645 cabriolet. Det var altså noget af en vogn for en 22-årig at køre rundt i tilbage i 2012.

En anden vild oplevelse var da jeg som 27-årig købte en fabriksny sepangblå Audi RS6. Jeg kan tydelig huske dagen, hvor jeg trådte ind i afhentningsrummet hos Audi, og der stod den pudset og klar til at komme ud og strække ben.

Hvis du var en bil, hvilket mærke og model ville det så være?

Noget tysk som signalerer ”ordnung muß sein” og som er progressiv. En som gerne vil frem i livet.  

Hvilken bil er din drømmebil?

Det er en Porsche Carrera GT. Jeg synes den har den vildeste motorlyd.

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Det har jeg helt sikkert, men jeg har lykkeligt fortrængt det.

Hvordan tror du, at danskerne kører i bil i 2030?

På samme måde som i dag. Måske er drivlinjen anderledes – altså i forhold til el- og hybridbiler, som vi sikkert kommer til at se meget mere til.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid – og hvorfor?

Det er de tyske producenter og mest Audi, BMW og Mercedes-Benz. Jeg tror, vi vil komme til at se rigtig mange nye el- og hybridmodeller i de kommende år fra de mærker.

www.cht-biler.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: