fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Volvo korttidsleasing

Posted on
Volvo korttidsleasing

Korttidsleasing vinder frem hos flere og flere bilforhandlere. Også hos Volvo Nellemann, hvor du i første omgang kan korttidslease en Volvo XC40. Flere modeller er på vej og vil følge efterspørgslen.

Korttidsleasing hos Volvo Nellemann er et koncept med en kort bindingsperiode på 4 måneder og ingen førstegangsbetaling. Forsikring, grøn ejerafgift, service og vejhjælp er med i prisen. KM-antallet ligger på 2.000 km pr. måned. Det eneste du derfor selv skal betale udover leasingprisen er brændstof. Du kan bl.a. tilkøbe glas- og dækforsikring samt reduceret selvrisiko.

Fleksibilitet i højsædet

Korttidsleasing vinder i mange tilfælde ikke på prisen. Men værdien i at have fuld fleksibilitet og kort bindingsperiode kan for mange være den helt rette løsning.

”Kundernes ønsker til mobilitet, har ændret sig over de seneste år, og mange ønsker ikke længere at binde deres økonomi i en bil. Vi befinder os i et dynamisk marked, som blandt andet påvirkes af grøn omstilling, afgifter og infrastruktur, hvor den bil som giver mening i dag, måske ikke gør det i morgen. Hos Volvo Nellemann ønsker vi, til enhver tid, at være relevante og kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov, derfor tilbyder vi naturligvis også korttidsleasing”, siger Michael Reinholdtsen, Filialdirektør hos Volvo Nellemann.

Korttidsleasing fra 6.995 kr.

Du kan korttidslease Volvo XC40 D3 Aut. Momentum fra 6.995 kr. pr. måned over 4 måneder inkl. 2.000 km pr. måned.

Læs mere om Volvo XC40 korttidsleasing.

Oplev Volvo XC40

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: