fbpx
 
Categories Bilnyheder

De vigtigste facts om den nye Range Rover Evoque

Posted on
De vigtigste facts om den nye Range Rover Evoque

Kompakte SUV’er hitter. Det ved bilproducenterne. Derfor satsede Land Rover rigtigt da de i 2011 lancerede den første generation af ”mini” SUV’en Range Rover Evoque. Den eksklusive SUV er en kæmpe succes og nu står anden generation klar i kulissen.

Her er de vigtigste facts om den nye Range Rover Evoque

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque har bevaret sin længde på 4,37 meter men pladsen er udnyttet bedre. En lidt større akselafstand på et par centimeter giver bedre plads i kabinen og bagagerummet sluger lidt mere, så der nu er plads til hele 591 liter.

Range Rover Evoque
Designet ved midterkonsollen minder om de smukke flader, som vi har set fra Volvo gennem en årrække.

Range Rover Evoque
Instrumenteringen er løftet op på et nyt niveau, og er nu fuldt digitaliseret. Alt betjenes via en stor touchscreen.

Range Rover Evoque
Bakspejlet er ligeledes digitaliseret, så billedet er skabt ud fra et kamera. Derved er der altid frit udsyn selvom der er passagerer på bagsædet. Smart!

Range Rover Evoque
Evoque er produceret på en helt ny platform, hvor motoren ligger på tværs. Samme platform vil blive brugt til kommende nye modeller af bl.a. Jaguar E-Pace og Land Rover Discovery Sport.

Range Rover Evoque
Evoque er en terrængående SUV, og den kan køre i vanddybder på op til 60 cm. Den har et intelligent firehjulstræk, som tilpasser sig og hele tiden optimerer vejgrebet.

Range Rover Evoque
En 48 volt strømforsyning supplerer forbrændingsmotorerne, så Evoque opnår bedre brændstoføkonomi og bliver mere støjdæmpet.

Range Rover Evoque
Plug-in-hybrid motorer bliver en realitet, og her kommer bl.a. en ny opladningshybrid som baseres på en (hold nu fast) trecylindret benzinmotor.

Fotos: Land Rover / Range Rover

4 kommentarer

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: