fbpx
 
Categories Bilnyheder

Første kig: VW ID. Space Vizzion

Posted on
Første kig: VW ID. Space Vizzion

Selvom Volkswagen kalder det en konceptbil, giver ID. Space Vizzion et ”meget præcist billede af en stationcar-version af ID. 7” for nu at bruge de eksakte ord, som koncernen selv bruger i præsentationen af bilen. Vi kigger nærmere på nyheden.

Den elektriske Passat

Den elektriske ID.-familie får i år et nyt medlem, som i bund og grund er en elektriske pendant til den populære VW Passat. Nyheden hedder ID.7 og en sedan-version introduceres i foråret 2023. Om et års tid følger ID. 7 Stationcar, som vi altså her ser uden camouflage men med disclaimeren ”konceptbil”.

Et par stories på vores Instagram har fået mange kommentarer, og de er i den begejstrede ende. Selv er jeg da også ret vild med det, jeg ser, da jeg for første gang møder konceptbilen i VW City Studio ved Rådhuspladsen i København.

Se Instagram Reel af bilen her

Bilen er næsten fem meter lang med en akselafstand på godt tre meter. De aerodynamiske linjer giver et sportsligt ydre og en særdeles rummelig kabine. Bagagerummet kan tage 585 liter.

Der er oceaner af plads og det store panoramaglastag bidrager til fornemmelsen af rummelighed. Interiøret er stort set på plads og de ændringer, der kommer i den produktionsklare version, er primært andet materialevalg og genbrug af kontakter og andre greb, som vi kender fra de øvrige VW ID.-modeller.

Den store 15” skærm videreføres en til en og nyt er også baggrundsbelysning i slidere til volumen og klimaanlæg. Det er en kærkommen forbedring.

Rækkevidde op til 700 km

Under det flotte design gemmer sig opdateret software, et batteri på 77 kWh og en eller to el-motorer afhængig af model (baghjulstræk eller firehjulstræk). Der er lagt op til en motorydelse på 279-340 hk og en rækkevidde et sted mellem 600-700 km. Topfarten er 175 km/t.

Volkswagen forventer 11 kW opladning AC og op til 200 kW i en lynlader. Det lyder lovende for bilens formål som familie- eller firmabil.

Foto: Thomas Saks

2 kommentarer

2 kommentarer

 1. Virkelig en flot bil! Har leaset en ID 4 og det har været en god oplevelse indtil videre – Det er virkelig spændende at følge med i hvad der sker på elbil markedet og ser frem til alle de spændende konceptbiler forhåbentlig kommer. Denne er ihvertfald en af mine favoritter af kommende biler lige nu.

  1. Hej Jens.
   Den er utroligt flot, og det er en spændende udvikling med elektriske versioner af biler som VW Passat og Audi A6 – og udviklingen inden for elbiler generelt.
   Tak for at du læser med på Carlife365 🙂
   Dbh
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet