fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

VW åbner nyt showroom med elbiler i hjertet af København

Posted on
VW åbner nyt showroom med elbiler i hjertet af København

Volkswagen City Studio er navnet på et nyt showroom i København, hvor du kan opleve Volkswagens nyeste elektriske modeller og visionen for den grønne omstilling.

Der er langt fra dieselskandalen til den kurs, som Volkswagen har sat for fremtidens mobilitet. Bilproducenten har dedikeret sig til målene i Paris-klimaaftalen og påbegyndt rejsen mod at blive en CO2-neutral virksomhed i 2050. Og der er handling bag ordene: 11 milliarder euro investeres i e-mobilitet – og målet er at producere op mod 1,5 millioner elbiler om året i 2025.

ID.-serien tager form

Den første nye elbil i ID.-serien – ID.3 – er allerede på gaden, og trods lidt børnesygdomme med softwaren, blev den kåret til Årets Bil i Danmark 2021. Den næste i rækken – ID.4 – leveres fra starten med en opgraderet version af softwaren, så den burde være mere færdig. ID.4 introduceres til marts, og Carlife365 har allerede sparket dæk på den nye elbil – det kan du læse mere om her.

Sidst på året kommer den serieproducerede version af ID. CROZZ konceptbilen.

Åbner til marts

Volkswagen City Studio åbner til marts i Industriens Hus i hjertet af København. Her kan de mange forbipasserende få et indblik i de grønne fremtidsplaner og man kan opleve de nye ID-modeller.

Det vil også være muligt at prøvekøre de nyeste modeller, da der vil være adgang til en flåde af testbiler i bygningens parkeringskælder.

Kilde: Volkswagen

3 kommentarer

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: