fbpx
 
Categories Bilnyheder

Har Jaguar lavet en “pretotype” elbil?

Posted on
Har Jaguar lavet en “pretotype” elbil?

Da den første Tesla i sin tid så dagens lys, var billedet som omverdenen så ikke en elbil. Det var en ombygget Lotus med benzinmotor. Tesla havde lavet en “pretotype”, hvor de ville undersøge, om verden var klar til at købe en elbil, hvis den så ud som en sportsvogn. Billedet blev vist online med en “pre-order” knap, hvor tusindvis af mennesker rent faktisk lavede en “pre-order” og betalte 5.000 dask up-front uden overhovedet at have prøvet bilen. Tesla fik dermed bekræftet, at markedet var klar til deres biler, og de satte den i produktion.

Jaguar viser nu billeder af en I-Pace model, som angiveligt er en elbil. Den skal efter sigende lanceres til marts i 2018 men man kan allerede nu forudbestilles med en “I want one” knap på Jaguars website. Det koster 10.000 kr. i “pre-order”. Er det mon en “pretotype” i stil med det Tesla gjorde? Jaguar skriver om denne “pre-order at “De vil ikke kun stå først i køen, når ordrebøgerne åbner officielt til marts, men nogle få heldigt udvalgte får tilmed lov at følge Jaguars ingeniører, når prototypen af køretøjet færdiggør sin afsluttende valideringstest”.

Indtil videre ved vi ikke meget om I-Pace. Der er historier omkring testkørsler med en rækkevidde på 320 km. Komplette specifikationer og priser  meddeles i marts 2018, hvor ordrebøgerne åbner officielt.

Kunne du tænke dig en I-Pace? Skriv i kommentar feltet, og lad os se, hvad læserne på carlife365.dk mener.

Se video af I-Pace.

Foto: Jaguar

3 kommentarer

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet