fbpx
 
Categories Bilnyheder

Tre nye SUV’er på en uge

Posted on
Tre nye SUV’er på en uge

Denne uge ser vi tre helt nye SUV’er fra VW, Volvo og (hold fast) Lamborghini!

VW T-Roc og Volvo XC40 er mere eller mindre i samme segment. Lamborghini Urus er i en noget andet klasse. Lad os kigge på VW og Volvo først.

VW lancerer denne weekend den nye T-Roc, som er en lillebror til VW Tiguan. Den starter fra 239.990 kr. og koster 368.995 kr. med 4-hjuls træk og automatgear.

Kan vi li’ hvad vi ser: JA i høj grad. Spændende design fra VW som ellers i min optik normalt hælder lidt mere til den konservative side.

Læs mere om T-Roc her.

Volvo kommer med XC40, som er lillebror til XC60. Den kommer udelukkende med 4-hjuls træk og automatgear og priserne starter fra 455.395 kr.

Kan vi li’ hvad vi ser: Absolut. Den nye “snude” som Volvo har designet på flere af deres nye modeller er super flot. Moderne og progressiv. Det kører for Volvo for tiden!

Læs mere om XC40 her.

Den nye Lamborghini Urus er i en klasse for sig selv. Lamborghini kalder den for verdens første sports SUV, hvilket nok ikke er helt løgn.

Danske priser kendes endnu ikke.

Kan vi li’ hvad vi ser: Ja og nej. Jeg synes fronten er flot. I profil er jeg ikke helt vild med designet. Den er meget tro mod Lamborghinis designlinje, men jeg synes ikke nødvendigvis at det passer på en stor SUV. Men den skal nok opleves i virkeligheden.

Læs mere om Urus her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: