fbpx
 
Categories Bilnyheder

Her er den nye MG Cyberster konceptsportsvogn

Posted on
Her er den nye MG Cyberster konceptsportsvogn

MG kan nu vise konceptsportsvognen Cyberster, som bliver en hyldest til mærkets legacy og samtidig peger fremad i form af en imponerende elektrisk rækkevidde på 800 km, 5G interaktiv opkobling og niveau 3 selvkørende teknologi.

MG er ”on fire” og giver den gas med designæstetik, vilde præstationer og banebrydende teknologi.

Cyberster er skabt af MGs globale designteam. Den er en to-personers fuldelektrisk sportsvogn, som arver den klassiske cabriolet form og minder om en traditionel MG med en række styling-detaljer fra den klassiske MGB Roadster.

Fronten af MG Cyberster har klassiske runde MG-forlygter kombineret med et smalt grilldesign sammen med interaktive ‘Magic Eye’ -forlygter, der åbner, når de tændes.

For at opnå en bedre aerodynamik er frontgrillen på MG Cyberster udviklet som en aerodynamisk luftkanal. Med til at forbedre aerodynamikken er også 7-egede ”hacker blade” fælge.

Der lægges op til et LED-lysshow, som selv Jean-Michel Jarre må se sig slået af. Langs siden er der en laser-agtig LED-stribe og LED-baglygterne er integreret fladt i bilens bagende og projicerer et digitalt billede, der afspejler MGs britiske arv.

I kabinen fortsætter det imposante LED-lysshow. Interiørdesignet har et førercentreret layout med et venstre og højre adskilt cockpitdesign og en stor LED-instrumentering med en central skærm, der forbedrer køreglæden. Interaktionen realiseres gennem touch funktioner.

Konceptsportsvognen har en intelligent fuld-elektrisk arkitektur med en opgraderet version af modulfri batteriteknologi (CTP). Herved tilbyder MG Cyberster en rækkevidde på hele 800 kilometer og accelererer fra 0-100 km/t på mindre end tre sekunder.

På teknologisiden tilbydes intelligent kørsel, aktiv opgraderingsteknologi, 5G interaktiv opkobling og selvkørende teknologi på niveau 3.

I 2024 er det nøjagtigt hundrede år siden, det ikoniske britiske bilmærke MG (Morris Garages) blev grundlagt. Det kommende jubilæum er en fantastisk mulighed for at drømme om en forbindelse mellem det gamle og det fornyede MG-brand, oplyser MG i en pressemeddelelse.

Foto: MG Motors

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: