fbpx
 
Categories Bilnyheder

Hyundai BAYON fra 184.995 kr.

Posted on
Hyundai BAYON fra 184.995 kr.

Den nye SUV fra Hyundai, som lander i Danmark den 1. september, kommer i tre udstyrsvarianter, og priserne ser lovende ud.

SUV’erne har de seneste år virkelig fået fat i det danske bilmarked. Komforten, den rummelige kabine og den nemme indstigning er nogle af de faktorer, der har været med til at gøre SUV’en til en populær biltype. Nu er Hyundai klar med en ny af slagsen. Den får navnet BAYON, og er klar til at indtage de danske veje den 1. september i år.

Tre udstyrsvarianter

Hyundai er ikke ny indenfor SUV’er, hvor vi allerede kender modeller som KONA, TUSCON og SANTA FE. BAYON bliver den mest kompakte SUV til dato – dog stadig med højt til loftet og et bagagerum på 411 liter.

BAYON kommer i tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. Allerede ved basisversionen Pure, er der masser af udstyr. Her får du bl.a. Bluetooth, fartpilot, 3,5’’ supervision cluster, aircondition, elektriske sidespejle med varme, LED kørelys- og positionslys, halogenforlygter med projektørlinse, aktiv vognbaneassistent, intelligent skiltegenkendelse, advarsel for glemte passagerer på bagsædet, eCell og automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse. Prisen for Pure-udgaven lyder på 184.995 kr. med 1,2 liters motor og 84 hk.

Essential-varianten, der koster 10.000 kr. mere, byder endvidere på touchskærm på 8″, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, 10.25″ digital instrumentering, bakkamera, parkeringssensor, varme i forsæder og rat samt automatisk nødbremse med avanceret drejefunktion, der også assisterer ved venstresving, hvor der er modkørende trafik.

Advanced tilføjer bl.a. klimaanlæg, LED-forlygter, regnsensor, USB-indgang ved bagsæde, justérbart armlæn og automatisk nedblændeligt bakspejl til priser fra 209.995 kr. 

BAYON fås med to motorvarianter: en 1,0 trecylindret benzin motor med 100 hk, hvor der kan vælges mellem en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DCT-automatgearkasse. Den anden er en 1,2 liters benzinmotor med 84 hk og en 5-trins manuel gearkasse.

Privatleasing muligt

Hyundai BAYON kan privatleases fra 2.595 kr. om måneden og en udbetaling på 14.995 kr.

En lavere udbetaling på 5.995 kr. er også muligt. Så lyder den månedlige ydelse på 2.895 kr.

Løbetiden er 36 måneder, og der er inkluderet 15.000 km om året med mulighed for at udvide op til 30.000 km.

Foto: Hyundai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: