fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Kia tilbyder kunder adgang til tusindvis af ladepunkter i Europa

Posted on
Kia tilbyder kunder adgang til tusindvis af ladepunkter i Europa

Under navnet Kia Charge kan Kia kunder, som kører i el- eller plug-in hybrid, nu få adgang til mere end 200.000 ladepunkter i hele Europa. Det er det største ladenetværk i Europa, og tjenesten tilbyder attraktive takster til alle kunder.

Ingen elbiler uden strøm. Salget af elbiler eksploderer, og det samme gør behovet for hurtig, effektiv og enkel opladning. Mange kan klare opladninger hjemme, men på farten er adgang til ladepunkter afgørende – særligt de længere ture fx på sommer- eller skiferie i bil gennem Tyskland.

Set i det lys rammer Kia rigtigt med Kia Charge. I samarbejde med Digital Charging Solutions (DCS) tilbyder Kia adgang til mere end 200.000 ladepunkter, inklusive AC/DC-ladestik, i hele Europa.

Betalinger samles månedsvis

Ved at tilmelde sig Kia Charge får du adgang til ladepunkter tilhørende alle de største udbydere via én enkelt platform. Ved hjælp af en eRoaming service er det muligt at oplade i ladenetværket uden at det er nødvendigt at indgå yderligere aftaler med andre udbydere. Betalinger klares via én samlet faktura hver måned.

Direktør hos Kia Import Danmark, Rasmus Aagaard, udtaler: ”For mange potentielle elbilkøbere opfattes tilgængeligheden af offentlige ladepunkter fortsat som en forhindring i forhold til at købe en elbil. Ved at introducere vores kunder til en omfattende og let anvendelig offentlig ladetjeneste, som kan anvendes via en enkelt konto, eliminerer Kia dette forbehold, og gør elbilejerskabet meget mere enkelt.”

Fuld prisgennemsigtighed

Den nye opladningstjeneste giver adgang til et website, som samler alle de relevante informationer, herunder produktoplysninger, takster, kort over opladningsnetværket og kontoadministration. I tillæg hertil kan Kia Charge oplevelsen forbedres via iOS- og Android-apps, der giver mulighed for intelligent ruteplanlægning, som kan hjælpe brugerne til nemt at finde ladestationer, når de er nået frem til deres endelige destination, eller undervejs på ruten.

Kia Charge kunderne kan tilgå DCS-netværket via et enkelt kort eller en app. I appen har brugerne adgang til prisinformationer for ladepunkterne i realtid, og der er fuld prisgennemsigtighed for opladningstjenesten. I stedet for at modtage separate regninger, hver gang de har foretaget opladning, modtager kunderne én samlet faktura for deres brug af netværket hver måned.

Når man køber en Kia elbil ligger der allerede et Kia Charge-kort i bilen*. Kunden skal dog aktivere kortet for at tage det i brug. Det koster et engangsbeløb på kr. 49,- og så er man i gang.

Ved aktivering af Kia Charge-kortet opnår man adgang til den paneuropæiske ladetjeneste med et Kia Charge Easy abonnement. Her er ingen binding. Det er nem adgang og pay per use til brugere, som har et lille kørselsbehov, og gerne vil have mulighed for at betale for enkelte opladninger, uden at de skal have et månedligt abonnement.

Til de brugere, der oplader deres elbiler eller plug-in hybrider på mere jævnlig basis, er der mulighed for at opnå en fast lav pris på tværs af udbydere med et Kia Charge Advance abonnement til kr. 79,- om måneden.

Herudover kan man købe et IONITY POWER abonnement for kr. 100,- om måneden og opnå en attraktiv kWh pris på IONITYs ladenetværk.

Et billede, der indeholder bord
Automatisk genereret beskrivelse

*Øvrige Kia kunder kan få kortet udleveret efter ønske

Kilde og fotos: Kia

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: