fbpx
 
Categories Newsflash

Newsflash: Uge 8 2024

Posted on
Newsflash: Uge 8 2024

Store rabatter på elbiler fra Hyundai og Honda kommer vi ikke uden om at tale om i denne uge. NIO melder også ind med en kampagnepris på ET7. Derudover viser Volkswagen endelig ID.7 Tourer uden camo og Porsche skruer op for festfyrværkeriet med flere kræfter og længere elektrisk rækkevidde i to Panamera hybrider. Vi runder også det nye bilmærke IM fra Kina. Velkommen til ugens Newsflash.

Hyundai sænker prisen på tre elektriske modeller

Vi er ikke færdige med at se rabatter på elbiler, og Hyundai melder sig nu på banen med prisnedsættelser på hele tre modeller.

IONIQ 5 fås fremover fra 324.995 kr. og IONIQ 6 sættes ned til 334.995 kr. for den billigste variant. KONA fås med forskellige drivlinjer, og her bliver den elektriske nu uundgåelig, da den fremover koster fra 279.995 kr.

”Vores elbilsprogram udgør en større og større del af vores samlede salg i Danmark, og det er fantastisk at se, hvordan danskerne tager elbilerne til sig. Derfor er jeg glad for, at priserne på vores elbilprogram bliver endnu mere attraktive i det yderst konkurrenceprægede marked. De nye priser er opnået i samarbejde med fabrikken og gælder både vores familievenlige KONA Electric samt vores prisvindende IONIQ 5 og IONIQ 6. Disse prisnedsættelser gælder alle udstyrsvarianter,” siger Annegrethe Skovby, pressechef i Hyundai Danmark.

Læs anmeldelse af IONIQ 5

Læs anmeldelse af IONIQ 6

Læs anmeldelse af KONA Electric

Foto: Hyundai

NIO EL7 fås nu til en kampagnepris på lagermodeller

Den store elektriske sedan fås fra 551.000 kr. i en kampagnepris for lagermodeller. Dertil kommer et abonnement på Battery as a Service (BaaS) til en månedlig pris på 2.199 kr.

BaaS giver dig mulighed for at skifte batteri på NIO’s Power Swap Stations og er samtidig en livstidsgaranti på batteriet.

I Danmark er der p.t. en Power Swap Station i Slagelse, hvor brugerne kan skifte deres batterier til et fuldt opladet på ca. 3 minutter.

NIO har store ambitioner med denne teknologi, og vil fremover lancere en Power Grid Service hvor stationerne bruges til at balancere energiforsyning og udjævne forsyningsstabiliteten forbundet med den øgede afhængighed af vedvarende energi. Danmark bliver europæisk foregangsland for teknologien, som understøtter nettets stabilitet og er med til at sikre strømforsyning.

Læs anmeldelsen af NIO ET7 her

Foto: NIO

Honda skærer 86.000 kr. af prisen for den elektriske SUV e:Ny1

Hondas vil med en Rabat på SUV e:Ny1 forsøge at få en større bid af markedet for de kompakte elbiler.

Modellen Elegance er sat 75.000 kr. ned og koster nu fra 255.000 kr. incl. metallak og 5 års servicekontrakt, som man tidligere har måtte betale hhv. 10.000 kr. og 4.500 kr.

Modellen Advance kaster en endnu større rabat af sig. Den er sat 86.000 kr. ned og koster fremover fra 275.000 kr.

Modellerne kan leveres omgående.

Læs mere om Honda e:Ny1 her

Foto: Honda

Volkswagen ID.7 Tourer smider kludene

Den er blevet kaldt den elektriske Passat Variant, men den nye ID.7 Tourer går nærmest en klasse op i størrelse og komfort.

Læs mere om den her og se flere billeder

Foto: Volkswagen

Nyt bilmærke fra MG snobber opad

I forbindelse med den kommende biludstilling i Geneve viser MG ikke blot to nye modeller – MG Cyberster og MG3 Hybrid – men præsenterer også et helt nyt bilmærke med navnet IM.

Den første IM-model præsenteret på Geneve Motor Show. Modellen hedder IM L6 og er er en fuldt elektrisk premium sedan med høj ydeevne og lang rækkevidde.

Læs mere om IM og L6 her

IM L7
Foto: IM

Mere power til Panamera

Porsche skruer op for festfyrværkeriet i Panamera med 4 E-Hybrid og 4S E-Hybrid, som er gjort kraftigere, hurtigere og med længere elektrisk rækkevidde.

Begge modeller kombinere en turboladet 2,9-liters V6-benzinmotor med en elmotor. Panamera 4 E-Hybrid leverer en systemeffekt på 470 hk og et drejningsmoment på 650 Nm mens den kraftigere 4S E-Hybrid yder hele 544 hk og 750 Nm.

Panamera 4 E-Hybrid klarer således 0-100 km/t på 4,1 sek. og en topfart på 280 km/t mens Panamera 4S E-Hybrid er nede på 3,7 sek. Fra 0-100 km/t. Her er topfarten 290 km/t.

Batteriet er vokset til 25,9 kWh i begge modeller og det giver en elektrisk rækkevidde op til 96 km (WLTP ved bykørsel).

De har som standard bl.a. et nyt førerfokuseret interiør, luftundervogn, Matrix LED-forlygter, ParkAssist og Porsche Driver Experience.

Den nye Panamera 4 E-Hybrid lanceres fra 1.649.900 kr. og Panamera 4S E-Hybrid koster fra 1.889.900 kr. En Executive-udgave med forlænget akselafstand og ekstra bagsædeplads koster fra 1.829.9000 kr.

Læs mere her

Foto: Porsche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet