fbpx
 
Categories Bilnyheder

Ny MG MARVEL R Electric med nyudviklet iSmart app

Posted on
Ny MG MARVEL R Electric med nyudviklet iSmart app

MARVEL R Electric introduceres med et nyudviklet MG iSMART-infotainmentsystem og tilhørende app. MARVEL R Electric kommer i to varianter med firehjulstræk eller baghjulstræk og i tre forskellige udstyrsversioner (Comfort, Luxury og Performance).

Med Tri-Motor-drivlinjen (firehjulstræk) får man en maks ydelse på 212 kW (288 hk), en acceleration 0-100 km/h på 4,9 sekunder og en topfart på 200 km/h. Rækkeviden på denne variant er 370 km (WLTP) og drives, som navnet antyder, af tre elmotorer.

Den baghjulstrukne version, med to elmotorer på bagakslen, yder 132 kW (180 hk) og rammer 100 km/h på 7,9 sekunder. Rækkeviden på denne variant er 402 km (WLTP). Med en længde på 4.674 mm og en akselafstand på 2.804 mm, er kabinen rummelig med god plads på sæderne.

En feature, der er værd at bemærke, er V2L-systemet (Vehicle-to-load). En teknologi, der gør det muligt at levere energi fra litium-ion-batteriet til eksterne elektriske enheder – eksempelvis være en anden elbil.

Ser man på opladningstider, så kan begge versioner lynoplades på lynladestationer (DC) op til 80% på cirka 40 minutter. Opladning hjemme (AC) foregår via den 11 kW trefasede oplader i bilen.

Det nye iSmart-infotainmentsystem kan opleves på en 19,4” skærm, og i kabinen er der lagt vægt på luksus og teknologi. Smartphoneintegrationen dækker både Apple CarPlay og Android Auto. Derudover er der opkoblingsmuligheder via en smartphoneapp, der gør det muligt at låse og åbne bilen via app’en, samt se kørselsstatistik og bilstatus.

Den nye MARVEL R Electric kan opleves i danske MG brand stores sidst på året og prisindikationen fra MG Europa lyder på mellem 295.000kr – 370.000kr.

Foto: MG Motor

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet