fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Jeep Wrangler som plug-in hybrid

Posted on
Nyhed: Jeep Wrangler som plug-in hybrid

Jeep sætter strøm til endnu en model og lancerer til sommer en plug-in hybrid version af Jeep Wrangler.

Den nye Jeep Wrangler 4xe får en samlet systemydelse på 380 hk og 637 Nm. Kræfterne leveres af en elmotor inkorporeret i gearkassen og en 2.0-liters motor med turbo, der leverer sine kræfter gennem den 8-trins automatgearkasse.

Elmotoren kan trække på alle fire hjul

Præstationerne fejler ikke noget: 0-100 km/t nås på 6,4 sekunder og den avancerede drivlinje sikrer et firehjulstræk, hvor alle fire hjul kan trækkes af elmotoren. Drivlinjen giver en høj brændstofeffektivitet med en CO2-udledning på 76-95 g CO2/km samt muligheden for at køre udelukkende på el i op til 45 km WLTP.

Samsung-batteripakken på 17 kWh er placeret under anden sæderække, hvor den er godt beskyttet. Placeringen betyder også, at batteripakken ikke tager plads fra brændstoftanken, som stadig er på 65 liter.

20’’ alufælge er standard, og designet er uændret – kantet, klassisk Jeep og helt ikonisk.

Den kommer med tre forskellige Hybrid-modes (Hybrid, Electric og eSave), og føreren kan løbende holde øje med forbrug og genvinding af el i instrumentgruppen og på touchskærmen. Med indstillingen Max Regeneration skærpes genvinding af el fra bremserne yderligere. Alle højspændingsdele – inklusive kabler mellem batteri og elmotor – er forseglede og vandtætte. Det medvirker til, at Wrangler 4xe klarer vandybder på op til 76 cm.

Alle Hybrid-modes er tilgængelige, når man skifter til lav gearing. De elektriske egenskaber er sømløst integreret og løfter bilens præstationer offroad. Der er omgående moment og kraftoverskud fra elmotoren og det skal give en mere præcis og kontrolleret køreoplevelse.

Jeep Wrangler 4xe kommer til Danmark i udgaverne 80th Anniversary og Rubicon. Den danske importør har valgt at tage Wrangler 4xe hjem med sikkerhedspakke med bl.a. adaptiv fartpilot, blindvinkelalarm og automatisk nødbremse.

Jeep Wrangler 4xe lander i Danmark til sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: