fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: XPENG P5

Posted on
Nyhed: XPENG P5

Endnu et nyt bilmærke indtager Danmark. Kinesiske XPENG lancerer den første model P5 og åbner Experience Store i Axel Towers i København.

Ligesom Tesla ser XPENG sig som en teknologivirksomhed med fokus på elbilproduktion og avanceret teknologi. XPENG P5 er den første model i Danmark, og den kan allerede nu bestilles online. Prøvekørsel bliver muligt i starten af andet kvartal 2022.

“Vi er meget glade for at introducere vores første bil, den fuldt elektriske P5, på det danske marked. P5 er et godt bevis på vores fokus på at tilbyde vores kunder en unik kombination af avancerede teknologier, høj kvalitet og smarte totalløsninger, der giver værdi for pengene. Vi er stolte af aktivt at kunne bidrage til en mere bæredygtig mobilitet i Danmark, og vi stræber efter at tilbyde en bedre kunderejse med en god oplevelse i fokus – fra online til offline, fra konfiguration til testkørsel, og i sidste ende med vores brand og produkter som en positiv hjælp i hverdagen”, fortæller Jens Olsen, administrerende direktør for XPENG Danmark.

XPENG P5 er en mellemstor sedan, som med opdateringer over-the-air løbende får nye og optimerede funktioner. Den har et bagagerum på 450 liter samt ekstra 70 liter under gulvet. P5 har en rækkevidde på 465 km WLTP på et 66 kWh batteri.

I kabinen er der 12,3″ digitalt cockpit og 15,6″ infotainmentskærm.

Foto: XPENG

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: