fbpx
 
Categories Bilnyheder

Renault udvider den elektriske flåde med MeganE

Posted on
Renault udvider den elektriske flåde med MeganE

Den nye elektriske bil fra Renault, MeganE, ryger direkte ind i C-segmentet og forventes snarligt at være klar til produktion. Vi må dog vente til foråret 2022 for at få en dansk introduktion.

Renault har allerede rullet de første 30 pre-produktionsbiler ud af den nye elektriske MeganE. En bil, der bliver Renaults entré i C-segmentet for elbiler.

I A-segmentet har Renault Twingo E-tech electric og Zoe i B-segmentet. Derfor kommer udvidelsen til C-segmentet ikke som nogen overraskelse. Bilen blev allerede tilbage i foråret introduceret som konceptbil under navnet Mégane eVision og er nu klar til at blive lanceret på landevejene.

Renault har længe været pioner indenfor elbiler. De lancerede tilbage i 2011/2012 både Renault Zoe og Kangoo Express Z.E, begge biler i hvert deres segment, der har vist Renaults ekspertise. Med ti års erfaring har Renault nu udviklet den næste bil i deres flåde – Renault MeganE.

Med sin 160 kW motor og et 60kWh batteri, forventes MeganE at kunne yde 217 hk og have en rækkevidde på 450 km på el. Bilerne bliver bygget på Douai fabrikken, og alle bilerne er dækket med et helt særligt mønster, der er skabt ud fra Renaults nye design med det ikoniske Renault logo.

Det er endnu for tidligt at kunne sige noget om priser. Lanceringen forventes at være til marts 2022.

Foto: Renault

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: