fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Skal jeg have en SUV?

Posted on
Skal jeg have en SUV?

Jeg skal ud og prøvekøre en BMW X1 en af de nærmeste dage. Det er en SUV – altså en bil som udstråler aktiv livsstil og friluftsliv. SUV står for Sports Utility Vehicle og har i mange år været en foretrukken biltype i bl.a. USA og Canada. Nu er det som om, at turen er kommet til Europa. Og i Danmark. Og i særdeleshed i Virum, hvor jeg bor. Her popper der flere og flere SUV’er op i indkørslerne rundt omkring i Virum.

Så hvorfor overvejer jeg en SUV? Jeg tror det hele startede da jeg var på ferie med min familie i USA og Canada sidste sommer. Vi havde hjemmefra lejet en Ford Escape i USA, som er en sådan OK størrelse SUV. Med andre ord en perfekt bil til at cruise rundt ad Highway 1 i Californien. Der skete så det, at vi blev opgraderet, og endte i en kæmpe Mercedes GL450.

Det var en super fed oplevelse at cruise rundt i sådan en kæmpe satan. Jeg fik smag for at sidde højt og have masser af plads. Jeg følte mig meget på toppen.

For mig er en SUV meget en følelse og en stil. Der er ingen rationel forklaring på at jeg skal køre rundt i en SUV i Virum. Hvis jeg får en SUV en skønne dag, vil den formentlig aldrig køre på andet en asfalt.

Så en SUV er en følelse. Og det er jo for mig essensen i at have en bil – hvordan er du når du kører i den og hvordan har du det. Jeg havde det SUPER godt 🙂

2 kommentarer

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: