fbpx
 
Categories Biltest

First Drive: BMW X1 sDrive18d

Posted on
First Drive: BMW X1 sDrive18d

I dag var jeg en tur forbi BMW Jan Nygaard i Lyngby for at prøvekøre en X1’er. Det er altid en fornøjelse at besøge Jan Nygaard. Det er en flot udstilling og personalet er imødekommende og serviceminded.

Jeg fik en snak med Emil fra salgsteamet, og han tilbød mig en prøvetur i en X1 sDrive18d med automatgear. Bilen er en privatleasing kampagne til 3.495 kr. pr. måned (36 mdr. og 45.000 km) med et ekstra gebyr for automatgear.

Førstehåndsindtrykket er positivt. Bilen er flot og ser egentlig pænt rummelig ud.

Jeg kører en tur rundt i Lyngbyområdet og prøver både by- og motorvejskørsel. Den står med 150 hk og det føles umiddelbart til at leve med.

Indretningen i bilen er klassisk BMW og man får klart en SUV fornemmelse.

I et tidligere blogindlæg skrev jeg, om det mon gik at skifte fra min nuværende 320d Touring til en X1’er. Er der fx plads nok til familien. Min umiddelbare fornemmelse er, at bilen føles for lille. Der er OK plads ved forsæderne, men der er mærkbart mindre plads ved bagsædet. Bagagerummet er ca. samme størrelse.

Derudover er der forskel på de flotte reklamefotos som anvendes i BMW’s omtale af leasingtilbuddet og sådan som bilen reelt tager sig ud uden alt ekstraudstyret. For at få det helt rigtige X1 udtryk bliver det klart for mig, at der skal sættes endda nogle krydser på ekstraudstyrslisten.

En mindre detalje jeg tænker på er, om det mon koster en formue at anskaffe vinterdæk til X1’eren. Det er klart et større dæk der skal på.

Det bliver nok ikke en X1’er jeg vælger når 320’eren skal udskiftes. Men nu kommer der snart en ny X3’er. Så den skal jeg klart kigge nærmere på, når den kommer i November 2017.

2 kommentarer

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: