fbpx
 
Categories Bilnyheder

Volkswagen kan vinde alt med ny ID.2all

Posted on
Volkswagen kan vinde alt med ny ID.2all

Med prædikatet ”konceptbil” har Volkswagen præsenteret nyeste bud på stammen i ID.-modelserien. En elbil på størrelse med en Golf og pris som en Polo. Kommer det til at holde stik og bliver produktionsmodellen ligeså fiks som konceptbilen, kan en ny folkevogn være født. Den hedder ID.2all.

Konceptbilen viser et designsprog, som vi kommer til at se mere af fra Volkswagen.

Rækkevidden er op til 450 km (WLTP) og Volkswagen lover topkvalitet og godt håndværk med nyeste software, teknologi og digitale tjenester.

Produktionsversionen vil være baseret på den nye MEB-Entry-platform, og ID.2 er første elbil med forhjulstræk. Den har en 166 kW/226 hk stærk elmotor og kan oplade batteriet fra 10 til 80 % strøm på ca. 20 minutter.

Udstyr som i større familiebiler

På udstyrssiden får den Travel Assist, IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter, 3D-LED-baglygter med en horisontal LED-stribe imellem dem, Park Assist Plus med hukommelse, ID.Light og elektrisk justerbare sæder med massage funktion. Et stort panoramasoltag fås også.

Det karakteristiske C-stolpe design fra Golf er nyfortolket på ID.2all og fronten er designet så bilen ser ”venlig” ud. De øvrige linjer skal udstråle dynamik og elegance.

Referencen til C-stolpen på Golf fornægter sig ikke.

Interiøret har et stilrent design. Volkswagen lover høj oplevet kvalitetsfornemmelse, et intuitivt infotainmentsystem med en klassisk volumenknap og et separat betjeningspanel med oplyste knapper til airconditionanlægget. Alt sammen lyder som forbedringer i forhold til nuværende betjening i ID.-modellerne.

Bagagerummet har plads til 490 liter og op til 1.330 liter med bagsædet lagt ned. Desuden har ID.2all et aflæggerum på 50 liter under bagsædet.

Forventet lancering i 2025.

Specifikationer:

  • Drivlinje: MEB Entry, forhjulstræk
  • Motoreffekt: 166 kW / 226 hk
  • Rækkevidde: Op til 450 km (WLTP)
  • Ladetid: 10 til 80 % på ca. 20 min.
  • 0–100 km/t: Under 7 sek.
  • Tophastighed: 160 km/t
  • Dimensioner: Længde 4,050 mm – bredde 1,812 mm – højde – 1,530 mm – akselafstand 2,600 mm

Foto: Volkswagen

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet