fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Audi tilbyder nu Functions on demand i Danmark

Posted on
Audi tilbyder nu Functions on demand i Danmark

Audi kunder kan nu tilkøbe udvalgte funktioner efter behov – efter udleveringen af bilen. Funktionerne bestilles via myAudi-appen og leveres straks.

Sådan fungerer Functions on demand

Systemet er fleksibelt og man kan teste funktioner før man beslutter sig ved at købe en “teaser” til en rund 10’er, som giver adgang til den valgte funktion i en måned. Man kan købe en teaser én gang per funktion.

Functions on demand er tilpasset brugeren, så man kan vælge kun at tilkøbe funktionerne, når man har brug for dem. Man kan fx vælge MMI Navigation i 1 måned til kør-selv-ferien i juli eller Matrix LED-lys i 6 måneder, så man har optimalt lys i det mørke vinterhalvår.

Man kan også vælge funktionerne efter hvor lang tid, man har bilen, så man fx tilkøber en funktion i de 3 år, man privatleaser en bil, men man kan selvfølgelig ligeledes vælge at tilkøbe en funktion i hele bilens levetid.

De tilkøbte funktioner gælder altid for en bestemt bil. Når bilen sælges, forbliver de aktive i den resterende periode og kan bruges af den næste ejer. Derudover kan den næste ejer booke yderligere funktioner senere, så de passer til dennes personlige behov.

Audi modeller med mulighed for Functions on demand

Følgende modeller af modelår 2021 er forberedt til Functions on demand: Audi e-tron, e-tron Sportback, A3, A4, A5, A6, A7, Q5, Q7 og Q8.

Det kan du få som function on demand

Funktionerne i Functions on demand hører inden for kategorierne infotainment, lysteknologi og førerassistentsystemer.

Eksempler er MMI Navigation, Audi smartphone interface (Apple Carplay/Android Auto), Matrix LED-lysteknologi og parkeringsassistent.

For alle biler kan man i sin myAudi-app se, om bilen er forberedt til Functions on demand. I så fald bliver de mulige funktioner, der er til den specifikke bil, vist i Functions on demand shoppen i myAudi-appen sammen med priserne for funktionerne.

Functions on demand vil løbende blive udviklet med flere funktioner, og det vil også blive tilgængeligt i flere modeller. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: