fbpx
 
Categories Bilnyheder

BMW X7: Gigantisk ny SUV

Posted on
BMW X7: Gigantisk ny SUV

Større er bedre. I hvert fald ifølge BMW, som nu præsenterer en gigantisk SUV under navnet X7. BMW X7 er en stor spiller i modeloffensiven fra BMW i luksussegmentet, og er den største BMW til dato med plads til hele familien på op til syv personer.

Avanceret teknik

Den avancerede affjedringsteknologi sikrer fremragende køreegenskaber i både ujævnt terræn og på lige og kurvede veje. Bilen har som standard luftaffjedring på begge aksler med automatisk nivellering i forhold til underlaget. Ved off-road kørsel kan bilen hæves i to trin op til 40 mm over standardindstillingen. I bagagerummet sikrer en knap let adgang til at pakke bilen, idet den kan sænke bilen med 40 mm.

BMW X7
Den største BMW til dato er en realitet. Så store BMW-nyrer har vi aldrig set før. Det ser vildt ud!

Oceaner af plads

Den nye designlinje fra BMW er blandt andet understreget af den største kølergrill i firmaets historie.

BMW X7
Bilen er 5.151 mm lang, 2.000 mm bred og 1.805 mm høj med en akselafstand på 3.105 mm. Bagagerummet kan rumme fra 326 liter til 2.120 liter.

BMW X7
Bagdørene er længere end fordørene, hvilket gør adgangen til bagsæderne smidig og let. Bilen har som standard tre sæderækker med i alt syv sæder (2+3+2). Det er også muligt at bestille den midterste sæderække med to individuelle sæder.

Udstyret til alle behov

BMW X7
Som standard kommer bilen med BMW Live Cockpit Professional med navigation, BMW Head-Up Display og BMW Gesture Control. Som noget nyt kan der bestilles en ”termo”-version af kopholderne i midterkonsollen, som både kan holde børnenes drikkevarer kolde, men også holde kaffen varm på turen.

Standardudstyret omfatter ottetrins automatgear, firezones klimaautomatik, tredelt panoramaglastag, adaptive LED-forlygter, Driving Assistant (køreassistentsystemer) og Parking Assistant (automatisk parkering).

Standardhjulene er 20”, og kan opgraderes til 21” eller 22”. Det er første gang, at der tilbydes 22” hjul til en BMW.

For at individualisere bilen endnu mere kan man krydre med designpakken Pure Excellence eller M Sportspakke. Ligeledes kan der bestilles en Off-Road pakke med valg mellem xSand, xGravel, xRocks og xSnow. Dette sikrer, at den nye BMW X7 er klar til alle underlag i alle vejrsituationer.

Motorudvalg

Ved lanceringen kan der vælges mellem BMW X7 xDrive40i med en sekscylindret benzinmotor med 340 hk og 450 Nm, BMW X7 xDrive30d med en sekscylindret dieselmotor med 265 hk og 620 Nm samt BMW X7 xDrive M50d med en sekscylindret dieselmotor med 400 hk og 760 Nm.

BMW X7 produceres på fabrikken i Spartanburg, USA ligesom BMW X3, X4, X5 og X6.

Bilen kan opleves hos de danske forhandlere fra marts 2019.

Kilde: BMW Danmark

Foto: BMW

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: