fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Her er de nominerende til Årets Brugtbil 2024

Posted on
Her er de nominerende til Årets Brugtbil 2024

Ud af en lang liste med 125 kandidater, er fem biler udvalgt og går videre i finalen til kåringen af Årets Brugtbil 2024. For første gang i kåringens historie dominerer elbiler finalefeltet.

Carlife365 er med i juryen og har peget på tre af de fem finalister i den indledende runde, hvor altså elbilerne fylder mest, og det er også netop de elektriske finalister i finalefeltet, som Carlife365 har været med til at indstille. De fem finalister er:

Ford Kuga og Skoda Octavia bl.a. findes i varianter med benzin, diesel og så findes begge modeller også som plugin-hybrid, så alle finalister har på den ene eller anden måde en elektrificeret drivlinje.

Rekordhøjt antal brugte biler solgt

Samlet blev der i 2023 solgte 431.000 brugte biler, og for hver gang der blev solgt en ny bil til private danske bilkøbere, blev der solgt fem brugte.

”Årets Brugtbil handler om at give rådgivning og inspiration omkring de gode brugtbilkøb, der er i markedet, og når bilerne bliver dyrere, så er det endnu vigtigere at formidle indsigter om hvilke faktorer, der gør en bil til et godt brugtbilkøb,” siger Jan Lang, markedsanalytiker for Bilbasen.

De står bag Årets Brugtbil

Der er 17 jurymedlemmer i Årets Brugtbil. Det er Bilbasen, der sammen med den anden bilportal Biltorvet, og en række medier – herunder Carlife365 – samt brancheorganisationen DBFU, Applus Bilsyn og FDM står står bag kåringen.

Udover jurymedlemmer afholdes der også en brugerafstemning blandt Bilbasens Facebook medlemmer, og resultatet tæller som ét jurymedlems stemme.

Hvilken bil der vinder afsløres d. 23. maj 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet