fbpx
 
Categories Bilnyheder

Kia Stinger får et facelift

Posted on
Kia Stinger får et facelift

Kia Motors Corporation har frigivet de første billeder af den opgraderede KIA Stinger*, der afslører et forfrisket design til den højtydende fastback-sports sedan. Designændringerne af den forbedrede model forstærker bilens gran turismo-karakter, samtidig med at kabinen forbedres og giver køberne flere valgmuligheder hvad angår farver og materialer.

Kia Stinger bliver endnu mere buff

Foran på Stinger sidder KIAs “tiger-nose” signatur-kølergrill mellem nye multifacetterede LED-forlygter med reflektor, med et nyt design og LED-kørelys. De nye lygter ser mørkere og slankere ud, mens de giver bilen en mere højteknologisk lyssignatur med skarpe lysstråler vinklet lidt mod fronten af bilen.
Bagpå giver en ny kombinationslygte en markant ny lyssignatur, der udvider bilens fulde bredde og efterligner formen på spoileren, der er integreret i bagagerumsklappen. De nye blinklys omfatter en samling af 10 individuelle LED-enheder – hver arrangeret i et gittermønster for at efterligne udseendet af et skakternet flag, der bruges i motorsport til at signalere afslutningen af et løb.

Stinger køberne har nu muligheden for at specificere større bredborede udstødningsrør i sølv med en mere præstationsinspireret diffusor for at give bilen et mere muskuløst udtryk. To nye 18″ og 19″ fælge med et snørklet geometriske design, der forbedrer bilens sporty tourer look, er også en mulighed.

Der tilføjes endnu en lakfarve til Stingerens farvepalette og to nye eksteriørpakker introduceres også for første gang.

Kvalitetsløft i kabinen

Mens arkitekturen i kabinen i den opgraderede Stinger forbliver uændret med et førerorienteret fokus og behagelig plads til op til fem passagerer, kan den prale af en række forbedringer. Disse visuelle og materielle opgraderinger er designet til at forbedre bilens komfort på de lange ture og skabe en mere luksuriøs atmosfære.

Rattets nederste del har fået en ny metallisk finish, der matcher den kromramme, der nu omgiver den 7″ fuldt digitale instrumentklynge. Sidstnævnte er designet til at give krystalklar information til føreren via dens high-definition display. Bakspejlet er nu rammeløst, hvilket skaber et moderne udseende og forbedrer udsynet.

Afhængig af specifikationen er instrumentpanelet og dørene designet med nye kontraststikninger, mens midterkonsollen fås i aluminium eller kulfiber trim – begge forstærker kabinens sporty natur. KIAs opgraderede 10,25″ touchskærm med infotainment og navigationssystem sidder øverst på instrumentpanelet, fremhævet af en ny high glossy sort finish. Kabinen har også fået et nyt mood lighting system, der giver føreren mulighed for at vælge mellem 64 forskellige interiørbelysninger, som er med til at ændre kabinens karakter.

Nye interiørmuligheder inkluderer bl.a. Nappa læderindtræk i hhv. sort, rød eller beige samt en ny Saturn Black-pakke med sæder i sort ruskind med kontrastfulde røde syninger i et kæde-mønster, designet til at efterligne ledene i en urrem.

I Danmark omkring årsskiftet

Den nye KIA Stinger kommer til salg i Korea i tredje kvartal af 2020. Herefter starter salget på de øvrige markeder. I Danmark forventes den at være tilgængelig omkring årsskiftet. KIA vil snart afsløre flere detaljer om den opgraderede Stinger, herunder det nye line-up og drivlinje teknologier.

* De første billeder er af den opgraderede KIA Stinger i koreansk specifikation, derfor det særlige “KIA Exclusive” logo. 

Foto: Kia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: