fbpx
 
Categories Bilnyheder

Mercedes EQA fra 400.000 kr.

Posted on
Mercedes EQA fra 400.000 kr.

Mercedes-Benz er klar med prisen på den elektriske EQA, som skal koste fra 400.000 kr. for EQA 250 med 190 hk og en rækkevidde op til 426 km.

Mercedes-Benz EQA 250 har et lithium-ion-batteriet på 66,5 kWh, som kan lades med en effekt på op til 100 kW, og dermed er det muligt at lade batteriet fra 10 til 80% på ned til 30 minutter. En opladning i en Wallbox med 11 kW fra 10 til 100% tager omkring seks timer.

Højt udstyrsniveau i EQA

Mercedes-Benz har ikke sparet på udstyret i EQA, som har LED High Performance forlygter med automatisk fjernlysassistent, parkeringspakke med sensorer og integreret bakkamera, blindvinkelassistent, tyveripakke, elektrisk bagklap og 18″ letmetalfælge. I kabinen er der ambientebelysning i 64 farver, digital instrumentering med to store 10,25″ mediadisplays og MBUX Electric Intelligence-navigation.

Mercedes me App’en giver 1 års gratis adgang til Mercedes me Charge og IONITY-netværket, som gør det muligt at lade nemt, hurtigt og billigt i hele Europa, ligesom funktioner som forklimatisering af kabinen og overvågning af bilens lokation er gratis de første 3 år og herefter kan tilkøbes i Mercedes me Store.

Priser på udstyrspakker

Hvis du vil have mere udstyr i EQA kan du bl.a. vælge Mercedes-Benz’ avancerede førerassistentpakke til 11.900 kr. med adaptive fartpilot, aktiv vognbaneassistent, aktiv hastighedsassistent og sideairbags ved bagsædet.

Med Premiumpakke PLUS til 40.000 kr. får du MBUX teknikpakke med head-up display og MBUX interiørassistent, panorama-elskydetag, Burmester SoundSystem, parkeringspakke med 360 graderskamera og el-justerbare forsæder.

Du kan også tilføje AMG-pakken, som fås fra 14.900 kr. og inkluderer komplet AMG-bodystyling, mørktonede ruder, AMG-måtter, sportspedaler, sort indtræk i ARTICO/DINAMICA med røde kontrastsyninger og 18″ AMG letmetalfælge.

Det er desuden både muligt at tilvælge dashcam og svingbart træk op til 750 kg.

Der vil på et senere tidspunkt komme flere EQA-varianter i programmet – bl.a. en version med firehjulstræk.

Foto: Mercedes-Benz

5 kommentarer

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: