fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

MG ZS EV privatleasing fra 2.995 kr. pr. måned

Posted on
MG ZS EV privatleasing fra 2.995 kr. pr. måned

Relanceringen af MG på det danske marked og den officielle introduktion af den elektriske crossover, ZS EV, får en ekstra dimension, idet den danske MG importør tilbyder den, i skrivende stund, bedste privatleasingpris på en elbil.

Månedlig ydelse fra 2.995 kr.

Danmarks laveste ydelse på en elbil Det vil sige, at man lige nu kan blive godt og emissionsfrit kørende for bare kr. 2.995,- om måneden. Ydelsen er for en MG ZS EV Comfort i 36 måneder op til 15.000 km om året. Den månedlige ydelse for en Luxury model er kr. 3.495,-. Udbetalingen for begge modeller lyder på kr. 4.995,-.

5-stjernet sikkerhed

Det får du MG ZS EV har som den eneste elektriske B-SUV model opnået en 5-stjernet Euro NCAP rating. Køreegenskaberne er komfortable, accelerationen kvik og bilen har en passende rækkevidde på 263 km på ren el. Modellen er ganske rummelig – med god plads på både første og anden sæderække og et fint bagagerum på 448 liter, hvilket gør den til en fin familiebil.

MG ZS EV er som standard udstyret med bl.a. 16” alufælge, nøglefri betjening med start/stop knap, aircondition, LED kørelys, tågelygter i bag, halogen projektionsforlygter, parkeringssensor i bag, tagræling, multijusterbart læderrat, el-justerbare med varme og komfortblink, ECO driving-mode selection, regenererende bremsesystem og 40:60 split-bagsæder.

Interiøret inkluderer en 8” touchskærm med navigation og Apple Carplay (forberedt til Android Auto), bluetooth, 3 USB stik, DAB+ og 4 højtalere.

Luxury modellen er opgraderet med bl.a. 17” alufælge, el-foldbare sidespejle, regnsensor, varme i forsæder, panorama glassoltag, bakkamera med dynamisk guide og to ekstra højtalere.

Vilkår for MG privatleasing

Vilkår for MG privatleasing Alle omkostninger er inkluderet i udbetaling og månedlig ydelse. MGs privatleasingaftaler er godkendt af FDM og indeholder hermed finansiering, leveringsomkostninger, serviceaftale, afleveringsgebyr og moms.

De faste månedlige leasingydelser, som afhænger af den valgte model, er som standard beregnet på 36 måneder, og et årligt km. forbrug på 15.000 km. Omkostninger til grøn ejerafgift, forsikring, strøm, sprinklervæske, dæk og eventuel ladeboks afholdes af kunden.

Carlife365 var blandt de første i Danmark til at prøve den nye MG ZS EV. Læs om first drive indtrykket lige her.

www.mgmotors.dk

Foto: MG

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet