fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Hyundai KONA

Posted on
Nyhed: Hyundai KONA

Mere plads og et skarpere design er hovedelementerne i den nye Hyundai KONA, der kommer med benzinmotor og som elbil. Forventet lancering i Danmark i løbet af andet halvår 2023.

KONA-designet ser ud til at være inspireret af TUCSON med de kantede skærmkasser, mens de rene linjer på for- og peger mere mod IONIQ-modellerne fra Hyundai. Det klæder bilen, at den får mere kant.

Pladsen forbedres hvilket bl.a. kan tilskrives en længere akselafstand, som er forøget med 6 cm i EV-varianten. Længden på bilen er øget med 17,5 cm, bredden 2,5 cm og højden 2 cm. Så længere, bredere og højere men stadig i kompaktklassen.

Den nye KONA bliver den første model fra Hyundai med et Connected Car Navigation Cockpit. Systemet kan opdatere over-the-air og det åbner for Features On Demand, hvor man kan downloade funktioner efter behov.

Det digitale løft omfatter også bilens nøgle. På tværs af tre brugeres smartphone kan kan du låse, låse op og starte bilen via telefonen.

På den elektriske KONA er rækkevidden forbedret. Batteriet på 65,4 kWh kan nu køre 490 km på en opladning. Som noget nyt kommer den elektriske variant i en N-line variant, som er Hyundais betegnelse for de mest sportslige modeller.

KONA ser vi formentlig i Danmark i andet halvår 2023.

Foto: Hyundai

3 kommentarer

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet