fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Renault Rafale afsløret på Paris Air Show

Posted on
Nyhed: Renault Rafale afsløret på Paris Air Show

Rafale. Smag lige på ordet og sig det inde i dit hoved på den mest franske måde, du kan. Det er altså et cool navn, og det sidder på bagsmækken af Renaults nye SUV coupé i den store klasse. Her er de første billeder af den franske fristelse.

Når Renault vælger at afsløre Rafale i forbindelse med Paris Air Show, er det for at trække tråde tilbage i tiden. En tid hvor Renault byggede flymotorer, og hvor et fly fra 1934 satte fartrekord med 445 km/t.

Renault Rafale skal være en mere performanceorienteret bil med avanceret teknologi og et nærmest avantgarde look. Når den lanceres i foråret 2024 bliver det bl.a. med mulighed for 300 hk og firehjulstræk.

Renault Rafale er en stor SUV Coupé baseret på samme platform som Espace.

Flere store biler fra Renault

Rafale deler platform og teknologi med Espace, som blev præsenteret tidligere på året. Den er en del af en strategi, der handler om at bygge større biler som supplement til de små. Flere eksempler på det er den elektriske Megane samt Renault Austral.

Renault stopper ikke med at bygge små biler, og kigger vi ud i fremtiden er ventetiden på en elektrisk og moderne fortolkning af Renault 5 næsten ikke til at klare.

På tekniksiden kan Renault ikke sige så meget om Rafale endnu. Det eneste vi kan få indtil videre er, at den kommer med højteknologiske E-TECH motorer.

Renault Rafale lanceres i foråret 2024.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet