fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: T-Roc får markant facelift

Posted on
Nyhed: T-Roc får markant facelift

Efter næsten fem år på markedet frisker Volkswagen den populære T-Roc op med ændret design og et mere digitaliseret interiør. Standardudstyret hæves og priserne starter fra 299.995 kr.

T-Roc har overtaget rollen fra Golf som den mest solgte mellemklassemodel med Volkswagen emblem i Danmark. Vi kan simpelthen ikke få nok af SUV’er og crossovers. Den blev lanceret i 2017 og tiden er blevet moden til det obligatoriske facelift.

T-Roc er blandt de bedstsælgende VW-modeller i Danmark.

Ny front med LED-lysstribe

Volkswagens designere har ændret design på forkofanger, kølergrill og forlygter, der nu kan fås med IQ.LIGHT-LED-Matrix og en LED-lysstribe integreret i kølergrillen.

De største nyheder og ændringer er dog inde i kabinen. Her er der et nydesignet instrumentbord med en komplet digitaliseret instrumentering samt MIB3 infotainmentsystemer.

Kabinen får et løft med højere kvalitet og flere digitale indslag.

T-Roc fås med en række intelligente assistentsystemer, der – afhængig af variant – omfatter en adaptiv forudseende fartpilot, der kan tilpasse hastigheden efter vejens forløb, Travel Assist, der gør bilen delvist selvkørende og Park Assist, der kan overtage manøvrering i forbindelse med parallelparkering eller forlæns manøvrering ind i parkeringsbås.

Modelprogram med benzin og diesel

Modelprogrammet består af tre TSI-benzinmotor, to TDI-dieselmotor og tre udstyrslinjer kaldet Life, Style og R-Line og mulighed for 4MOTION-firehjulstræk i forbindelse med 2,0 TSI og TDI-motorer. Senere på året følger en opgraderet cabriolet-version.

Indstigningsmodellen hedder Life og kommer med standardudstyr, der matcher niveauet på det mellemste udstyrstrin Sport i den forrige T-Roc.

Priserne for den nye T-Roc starter ved 299.995 kr. for en 1,0 TSI Life, der kommer med en 110 hk stærk TSI-motor og 6-trins manuel gearkasse. Den har LED-forlygter og kører på 16” alufælge. Interiøret byder på Digital Cockpit og trådløs App-Connect samt assistentsystemer som Light Asssist og Park Assist.

Privatleasing er muligt, og her koster T-Roc 1,0 TSI Life 10.000 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på 3.999 kr.

T-Roc Life tilbydes også med 150 hk 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear til 349.995 kr. eller på privatleasing med 10.000 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på 4.299 kr.

Næste trin i det nye T-Roc-modelprogram hedder Style. Her starter priserne fra 364.995 kr. for en 150 hk 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear.

Style byder på 17” aluminiumsfælge, tagrælinger i sølv, kromlister integreret i de sorte paneler nederst på karrosseriet og en kromliste, der deler kølergrillen.

Der er Sport-komfortsæder, og instrumentbordet er udstyret Digital Cockpit Pro med 10,25” display. T-Roc Style har Travel Assist, Side Assist og dynamisk styring af LED-forlygternes lys.

T-Roc 1,5 TSI DSG Style kan privatleases med en udbetaling på 10.000 kr. og en månedlig ydelse på 4.399 kr.

R-Line med sportslig styling

I toppen er R-Line-version med sportslige for- og bagkofanger, indfarvede sidepaneler og 18” aluminiumsfælge.

T-Roc R-Line er den mest sportslige med styling og 150 hk.

De sportslige toner fortsætter i kabinen med læderbeklædt multifunktionssportsrat, pedaler med aluminium, sort loftbeklædning og Sport-komfortsæder, der har R-Line indtræk og karakteristiske syninger.

T-Roc R-Line fås til priser fra 394.995 kr. for en 150 hk 1,5 TSI med 7-trins DSG-gear, og den kan privatleases for en udbetaling på 10.000 kr. og en månedlig ydelse på 4.699 kr.

Den opgraderede T-Roc kan bestilles nu og lanceres i Danmark i starten af april.

Foto: Volkswagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: