fbpx
 
Categories Bilnyheder

Salget af den fuldelektriske Volvo C40 Recharge åbnes i Danmark

Posted on
Salget af den fuldelektriske Volvo C40 Recharge åbnes i Danmark

Volvo har netop åbnet for salget af Volvo C40 Recharge – mærkets første fuldelektriske crossover. De danske kunder kan bestille bilen direkte på volvocars.dk eller besøge en volvo-forhandler og få hjælp til bestillingen.

Volvo C40 Recharge lanceres med et højt udstyrsniveau, og Volvo inkluderer blandt andet service og udvidet garanti i prisen. Og netop prisen er til at forstå. Volvo C40 Recharge har en startpris på 459.080 kr. for Pro pakken og privatleasing starter fra 4.895 kr. De første biler forventes at blive leveret i tredje kvartal af 2021.

Ligesom XC40 Recharge, har Volvo C40 Recharge to motorer, en foran og en bag, og kommer med firehjulstræk som standard. Sammenlagt giver de to elmotorer en effekt på 408 hestekræfter og et moment på 660 Nm. Bilen går fra 0-100 på 4,9 sekunder og af sikkerhedsmæssige hensyn, så er alle de nye Volvo-modeller begrænset til 180 Km/t.

Volvo C40 Recharge har et batteri på 78 kWh og har en estimeret rækkevidde på 420 kilometer baseret på WLTP normen. Der er mulighed for AC-ladning op til 11 kW og DC-ladning op til 15 kW. Det er muligt at bestille C40 Recharge med anhængertræk, og den tilladte trækvægt er på 1800 kilo.

Om den nye C40 Recharge udtaler Administrerende Direktør for Volvo Car Danmark, Sarka Fuchsova: ”C40 Recharge repræsenterer fremtiden for Volvo og viser vejen frem. Den er fuldelektrisk, skal udbydes online og skal være med hurtig levering til kunderne. Det har aldrig været mere attraktivt at køre i en ny Volvo.”

Volvo har også en fast målsætning om at halvdelen af deres globale salg skal bestå af fuldelektriske biler allerede i 2025. Inden udgangen af 2030 sigter Volvo efter at være et rent elektrisk bilmærke.

Foto: Volvo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: