fbpx
 
Categories Bilnyheder

Teaser: MG Cyberster

Posted on
Teaser: MG Cyberster

Vi har set glimt af noget sportsligt før og nu bekræfter MG, at der er en ny sportsvogn på vej med en kærlig hilsen til mærkets fortid. Den hedder MG Cyberster og vises på Shanghai Motor Show i slutningen af april.

MG Cyberster er en moderne fortolkning af den klassiske MGB Roadster. Den omtales som en konceptbil og kan være den bil, som skal hylde 100 års jubilæet for grundlæggelsen af det ikoniske britiske bilmærke MG (Morris Garages).

MG oplyser i en pressemeddelelse at jubilæet er en glimrende mulighed for at bygge bro mellem fortid og nutid. Konceptbilen MG Cyberster er skabt af MGs globale designteam, som har arbejdet på at synliggøre en reference til MGB Roadsters former. Fronten har arvet de klassiske runde MG-forlygter kombineret med et smalt grilldesign. Andre designdetaljer ved MG Cyberster er den laserbælte-agtige LED-stribe på siden, og den måde omridset af dørene følger LED-stribens retning som en pil.

Bagenden på MG Cyberster har fået en såkaldt Kammback-styling. Den flade skrånende bagende forbedrer den bageste spoiler og giver en bedre aerodynamik. Det gennemgående LED-baglygte[1]design skitserer Kammback-formen, mens de pil-lignende blinklys i begge sider skaber en tendens til fladt og digitalt design.

Konceptbilen har en intelligent elektrisk arkitektur, der muliggør en rækkevidde på 800 kilometer og en acceleration fra 0-100 km/t inden for 3 sekunder. Sportsvognen er også tiltænkt 5G interaktiv forbindelse for at skabe ubegrænsede muligheder for fremtidig mobilitet.

Vi glæder os til at se mere af denne spændende nyhed, når konceptbilen præsenteres på Shanghai Motor Show 21.-28. april.

Foto: MG Motors

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet