fbpx
 
Categories Bilnyheder

Det koster VW Taigo

Posted on
Det koster VW Taigo

Volkswagens i forvejen brede palet af SUV- og crossover-modeller udvides nu med en ny model, den såkaldte Taigo. Med introduktionen af Taigo føjer Volkswagen endnu en bil til den populære prisklasse, hvor både Polo og T-Cross også er at finde.

Eftersom at Volkswagen Taigo er en Coupé-Crossover, kunne man snydes til at tro, at man er gået på kompromis med bilens rummelighed og plads. Men med en længde på 427cm er der fint med plads til fem personer i kabinen, og bagagerummet på hele 440 liter er stort og lettilgængeligt via den store bagklap. Derudover skal det tilføjes at Taigo har samme frihøjde som en T-Cross, men med et lavere og længere karrosseri, dog højere og mere rummelig end en Polo.

Den nye Coupé-Crossover introduceres i december til 254.995 kr. og i sommeren 2022 følger en billigere version til 234.995 kr.

3- eller 4 cylindre

Modelprogrammet består af basismodellen, der bare hedder Taigo, dernæst ”Life”, ”Style” og ”R-Line”. Taigo’en kommer med en 3-cylindrede 1,0 TSI-motor med enten 95 hestekræfter eller 110 hestekræfter, samt en 4-cylindrede 1,5 TSI, der yder 150 hestekræfter. Du kan få Taigo med 5- eller 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DSG-gearkasse.

Til december starter modelprogrammet med en Taigo Life, hvori der ligger en 1,0 TSI motor med 95 hestekræfter og en startpris på 254.995 kr.

Taigo Life stiller med et omfangsrigt standardudstyr, der blandt andet omfatter Digitalt cockpit, multifunktionsrat og parkeringssensorer for og bag, og markant er de mange assistent-systemer (Park Assist, Lane Assist, Blindt Spot-sensor og Travel Assist), der er en del af standardudstyret.

Med et friskt og dynamisk design, samt rummeligt interiør i høj kvalitet, lander Volkswagen Taigo i Danmark i slutningen af december.

Foto: Volkswagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: