fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Søren Møldrup

Posted on
Mød ugens profil Søren Møldrup

27 år og Salgsrådgiver hos Audi Fredericia

Allerede før Søren startede i bilbranchen, havde han en drøm om at arbejde hos Audi Fredericia. Et bilhus, som i Sørens optik ligger i top-3 blandt de flotteste og mest gennemførte bilhuse i Danmark.

Da Søren i 2012 afsluttede sin handelseksamen på Tønder Handelsskole, var han fast besluttet på, at han skulle arbejde med biler og salg. Og det skulle være et brand, han kunne være passioneret omkring.

I 2013 startede Søren som salgselev hos Volkswagen Aabenraa. Her var købmandskabet i højsæde, og han lærte at stå på egne ben og tage ansvar. Efter halvandet år som salgselev opstod en mulighed for at blive ansvarlig for salgsafdelingen. Søren er meget taknemmelig over den tillid, som blev vist ham dengang, og han er ikke i tvivl om, at det har hjulpet ham til at være der, hvor han er i dag.

“Jeg brænder for mit arbejde og møder hver dag med et smil på læben. Jeg har det fedeste job!”, indleder Søren, som er ugens profil på Carlife365.

Hvad har du i din egen garage?

En hvid Audi Q3 Sportback. Jeg har en A5 Sportback stående midt på produktionsbåndet i Ingolstadt. Vi er som så mange andre påvirkede af Corona-krisen, og lige nu er produktionen stoppet på fabrikkerne.

Hvilken bil var din første?

Min første bil vil jeg betegne som en mørkeblå Opel Vectra B. Den gik i arv fra min morfar og videre til min mor. Og spørger du min mor, så var det nok en delebil, men det lader vi ligge…

Efterfølgende købte jeg min første fabriksnye bil. Det var en VW Up! i specieludgaven “Cheer Up!”

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Jeg hælder til leasing. Idéen i at skifte bil oftere, og kende mine månedlige udgifter, tiltaler mig.

Når du skal have ny bil, vælger du så mest med hjertet eller hjernen?

Jeg er så heldig at have firmabil. Den bliver sammensat 100% med hjertet og efterfølgende justeret med hjernen, så den kan sælges igen. Det sidste ved jeg, min chef sætter pris på 😉

Det bedste jeg ved er at spotte min nye bil på autotransporteren fra Dansk Autologik. Så går der lige en halv time, hvor jeg glemmer tid og sted. Jeg er sikker på, at chaufføren tænker sit, når vi står begejstrede og ser bilen trille af traileren, for vi har jo nok set sådan en før…

Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan kunderne har det i ventetiden, og hvordan de har det, når de træder ind i vores udleveringslokale og ser deres nye bil.

Hvornår og hvordan startede din passion for biler?

Den startede for mange år siden. Den stammer helt sikkert fra min far, der arbejdede med produktion af alu-chassiser til Lotus, BMW og Rolls Royce.

Jeg var stolt og glad for at kunne komme med min far på arbejde og se, hvad han lavede. Husker stadig forventningens glæde, når han kom hjem fra en rejse med en modelbil i kufferten. Ellers jeg var med på tur.

På kommoden hjemme i Århus står en BMW Z8 modelbil, jeg fik for mange år siden.

Det er ikke min far til venstre i billedet. Men det er mig, der står til højre, og er meget optaget af en forlygte.

Hvad er din vildeste oplevelse med biler?

Det må være dagen, hvor jeg fik kørekort. Husker det helt tydeligt. Min far havde parkeret bilen på køretekniskanlæg i Tønder og gemt nøglen til mig. Jeg bestod, og min første køretur hjem med mig bag rattet var en ret vild følelse!

Hvis du var en bil, hvilket mærke og model ville det så være?

Det ville være en A6 Allroad 55 TDI. En pålidelig arbejdshest uden lige og et motorvejslokomotiv på autobahn. Og med sine 349 hk og bi-turbo tør den godt tage kampen op mod større modeller. Samtidig kan den tage en behagelig tur på landevejen med luftundervognen i Comfort.

Hvilken bil er din drømmebil?

Det må være modellen fra kommoden – BMW Z8 i farven Topaz Blau med sort interiør. Det har været drømmebilen, lige siden jeg første gang så bilen.

Z8 koster op mod 300.000 euro uden moms og afgift, så jeg må nøjes med min modelbil. 

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Jeg har haft en VW Beetle 1,2 TSI med 105 hk. Det var helt sikkert IKKE lige mig.

Hvordan tror du, at danskerne kører i bil i 2030?

Størstedelen som nu – men på andre drivlinjer. El-biler vil præge markedet men også andre drivlinjer vil komme til.

Der vil være flere løsninger af korttidsleje helt ned til timer og minutter. Lidt ligesom de udskældte el-løbehjul, vi alle har hørt om. Selvkørende biler har også en helt anden indvirkning til den tid og vil blive en prioritet blandt køberne. Personlig glæder jeg mig til, at vi udvider vores e-tron modelprogram.

Audi e-tron.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid – og hvorfor?

De store producenter – Volkswagen AG, Daimler, Toyota m.fl.

I takt med at miljøkrav skærpes og udvikling af drivlinjer og selvkørende biler sker, skal der en betydelig kapital til, som de store producenter har.

Jeg forventer også, at Tesla kommer med noget helt nyt og sætter en ny standard, ligesom de var first movere med el-bilerne.

www.fredericia.audi.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: