fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: MG EHS Plug-in Hybrid

Posted on
Nyhed: MG EHS Plug-in Hybrid

I kølvandet på den 100 % eldrevne MG ZS EV introduceres nu den anden model fra MG mærket i Europa – den nye MG EHS Plug-in Hybrid med en systemydelse på 258 hk/190 kW og en elektrisk rækkevidde på 52 km.

Systemydelse på 258

MG EHS Plug-in Hybrid er en rummelig SUV i C-segmentet. Drivlinjen består af en 1,5-liters turbomotor og en elmotor med 16,6-kWh litium-ion-batteri.

Bilen har en systemydelse på 258 hk/190 kW og et maksimalt drejningsmoment på 370 Nm. Opladeren i bilen, der er på 3,7 kW, gør det muligt at oplade bilen på offentlige ladestationer (vekselstrøm) i løbet ca. 4,5 timer. Plug-in-hybrid-SUV’en er også udstyret med et regenererende bremsesystem, som lagrer den energi, der dannes ved deceleration, og som efterfølgende genbruges til at optimere batteriets rækkevidde eller yderligere reducerer brændstofforbruget.

10-trins automatgearkasse

En avanceret gearkasse overfører kraften fra benzinmotoren og elmotoren til forhjulene. Benzinmotorens drejningsmoment overføres af en 6-trins automatisk gearkasse, mens elmotorens kraft overføres via en elektronisk transmissionsenhed med fire gear. Tilsammen danner de en 10-trins automatisk gearkasse, så bilen kan vælge det ideelle gear og skifte gear smidigt og hurtigt, så effektiviteten ligger over gennemsnittet under alle kørselsforhold.

MG EHS Plug-in Hybrid kan accelerere fra 0-100 km/h på kun 6,9 sek. Og for at sikre maksimal fremdrift har bilen XDS elektronisk differentialespærring som standardudstyr.

Rummelig SUV

Den nye MG EHS Plug-in Hybrid er større end MG ZS EV, som i en række europæiske lande er blandt de mest solgte elbiler.

MG EHS Plug-in Hybrid er 4.574 mm lang, 1.876 mm bred og 1.664 mm høj, hvilket gør den mere rummelig end de fleste konkurrenter i C-SUV-segmentet. Den har en akselafstand på 2.720 mm.

Bilen har en bagagerumskapacitet på 448 l, som kan udvides til ikke mindre end 1.375 l, når bagsæderne klappes frem.

I bilens kabine har designerne lagt stor vægt på komfort og kvalitet. Du kan få Stargazer-panoramaglastaget på 1,19 m2 og ambientebelysningen med 64 forskellige farvemuligheder.

Bagsædepassagererne kan nyde godt af indstilleligt ryglæn, dobbelte luftdyser, to USB-porte og et nedklappeligt armlæn med integrerede opbevaringsrum og kopholdere.

Digitalt cockpit på 12,3″

Bag læderrattet har føreren ubegrænset udsyn til den 12,3” digitale instrumentenhed. En 10,1” touchscreen midt på instrumentpanelet giver mulighed for intuitiv betjening af infotainmentsystemet, som omfatter navigationssystem, digital radio (DAB) og nem integrering af smartphones via Apple Carplay eller Android Auto.

MG har også fokus på sikkerheden. Det afspejles i de fem stjerner som benzinversionen og MG ZS EV opnåede i Euro NCAP-sikkerhedstesten. Det skyldes til dels det omfattende udvalg af avancerede førerassistentsystemer (ADAS), der er samlet under betegnelsen MG Pilot.

Her får du blandt andet adaptiv fartpilot, advarsel om biler i den blinde vinkel, frontassistent til undgåelse af kollisioner, automatisk nødopbremsning, vognbaneadvarsel og et 360-graders kamera.

Forsalg og prøvekørsler af den nye MG EHS Plug-in Hybrid starter i dag. Modellen vil fra start være tilgængelig i to versioner (Luxury og Comfort), fire karrosserifarver (sort, hvid, rød og sølv) og to interiørfarver (sort og rød).

MG introducerer den nye MG EHS Plug-in Hybrid i Danmark på den anden side af nytåret.

Foto: MG Motors

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: