fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Elektrisk Ford Explorer

Posted on
Nyhed: Elektrisk Ford Explorer

Ford er ikke bange for at genbruge navne fra mærkets historie og videreføre dem i den elektrificerede verden. Først med Mustang Mach-E og nu med den nye Ford Explorer, som er en 100 % elektrisk SUV i mellemklassen. Den er baseret på VW ID. 4 og kommer angiveligt til at koste omkring 340.000 kr.

Den traditionelle grill er erstattet af en ny markant front.
Bilens lidt chunky design og linjer har en cool reference til Fords amerikanske ophav i det store SUV land.

Er vi vidne til et nyt danskerhit?

En mellemstor elektrificeret SUV med afprøvet VW-platform, cool design og priser omkring 340.000 kr. kan meget vel være opskriften til toppen af salgslisterne for elbiler i Danmark. Mon ikke Ford har fat i noget rigtigt med den nye Explorer?

Bag det nærmest konceptagtige design har bilen plads til fem personer og et fleksibelt bagagerum på cirka 450 liter.

Den er tilgængelig i to varianter – Select og Premium – og fås med forvarmet kabine, opvarmede forsæder og rat og massage i førersædet. Nøglefri adgang er standard på begge varianter, mens håndfri el-bagklap er standard på Premium versionen og kan tilkøbes som ekstraudstyr i Select versionen.

Sporty sæder, soundbar i instrumentpanelet og 15″ touchskærm – det ser cool og funktionelt ud.

Som standard er der desuden mulighed for trådløs opladning af to telefoner. Den 15” justerbare touchskærm kan justeres op og ned efter behov.

Ford Explorer bygges i Tyskland på det nye ’Ford Cologne EV Center’ i et mix tysk teknologi krydret med Fords amerikanske arv. Her skal vejen banes til et 100 % elektrisk modelprogram i Europa i 2030.

Reservation af den nye Ford Explorer er åben nu og den forventede pris er 340.000 kr.

Med Ford får du adgang til BlueOval Charge Network med adgang til cirka 500.000 ladepunkter placeret over hele Europa fra 2024.
Ford Explorer kan oplade fra 10-80 % på 25 min.

Foto: Ford

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet